Seuraava operaatio neuleiden saralla:

Ostin Turkin reissulta todella ihanan pehmeää ja varsinkin ihanan väristä pikkuneitini pinkkiin kauteen sopivaa lankaa. Tarkoitus olisi saada siitä aikaiseksi villatakki. Lanka on pätkävärjättyä ja siinä toistuvat valkoinen, pinkki, tummahko vanharoosa ja harmaa ja tehosteena siinä on hopealanka joka juoksee koko matkan ajan. Lanka on Kartopupu 97% akryyliä ja 3 % hopeaa. Villatakki on jo aloitettu, toivottavasti saan sen joskus myös valmiiksi.

Tässä villatakki sitten valmiina. On ollut jo valmis jonkun aikaa, mutta mulla aina vaan noi viimeistelytyöt kestää, niinkuin nytkin noi nappien ompelut :) Tyttö itse valikoi neuletakkiin todella nätit hopeiset sydännapit, jotka sopii tosi hyvin tohon hopeiseen tehostelankaan tossa välissä.

Tässä neuletakki vielä tytön päällä. Harmi vaan kun tuo hopealanka ei näy hyvin näissä kuvissa, mutta luonnossa tulee tosi kivasti neuleessa esiin.

Tässä ensimmäinen neulomani liina. Ei ole tullu jostain syystä koskaan aiemmin kokeiltua neulomalla tehdä liinoja. Lankana on ihan Novitan virkkauslankaa.

Tässä alkukeväästä tytölleni neuloma neuletakki. Ohje löyty Suuri Käsityölehti 2008. Muokkasin vähän ohjetta ja laitoin pituutta vähän lisää tuohon helmaan ja tyttö halus kukat erivärisiksi. Lanka on Ateljee Margarethasta ostettu ihana puuvillalanka. Samoin muokkasin tuon etureunan niin, että tein sen rapuvirkkauksella johon oon nyt ihastunu sen opin tekemään :D

Neuletakki edestä

ja takaa